Beheer uw systeem eenvoudig en betrouwbaar

Alarmcentrales

Total Connect Box

De voordelen van de Total Connect Box® voor u Autonomie in gebruik Dankzij de optie Beveiliging in eigen beheer ontvangt de gebruiker de alarmmeldingen rechtstreeks op zijn smartphone. Telefonische oproep, sms, melding, e-mail... de Total Connect Box waarschuwt u 7 dagen per week, 24 uur per dag in geval van inbraak. Total Connect Box, beveiliging binnen handbereik!
Galaxy® Flex-centrale biedt een volledig geïntegreerde beveiligingsoplossing voor inbraakdetectie en toegangsbeheer en voorziet kleine beveiligingssystemen van vernieuwd gebruiksgemak en flexibiliteit. De drie uitvoeringen van de Galaxy Flex zijn gebaseerd op een modulair ontwerp dat een volledige aanpassing mogelijk maakt aan specifieke behoeften van de klant.

Flex series

Galaxy dimension

De Galaxy® Dimension serie is een volledig geïntegreerde beveiligingsoplossing voor inbraakdetectie en toegangscontrole, bestemd voor middelgrote tot grote commerciële beveiligingsinstallaties
 Een innovatieve draadloze mogelijkheid biedt betrouwbare beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en de flexibiliteit om te voldoen aan de behoefte van elke commerciële en/of industriële toepassing.

© 2020 Proudly created by Secure Electronics BV / SRL