top of page

Ava Compact Dome
security camera

Ava_Compact_Dome-removebg-preview.png

Veelzijdig en gestroomlijnd, de 5 MP Compact Dome AI-beveiligingscamera is moeiteloos te installeren en te beheren en helpt u zich te concentreren op de gebeurtenissen die uw onmiddellijke aandacht vereisen. Hij is geschikt voor discrete binnen-opstellingen en legt elk detail vast in veeleisende lichtomstandigheden, waardoor de serie een ideale oplossing is voor winkels, hotels, scholen, kantoren, sportscholen en meer. Compact Dome wordt geleverd met ingebouwde intelligente edge-analyse en integreert naadloos met het

Ava Aware cloud video management system. Cloud beheerde Compact Dome-apparaten bevatten opslag aan boord met een retentie tot 30 dagen.

Zeg vaarwel tegen gecentraliseerde opslag- en analyseservers, die afzonderlijk moeten worden aangeschaft, geconfigureerd en onderhouden. In tegenstelling tot traditionele CCTV-camera's, stelt de krachtige video- en audioanalyse van Compact Dome u in staat proactief te zijn en bedreigingen te detecteren voordat ze in incidenten veranderen. De Compact Dome-serie is ontworpen en ontwikkeld in Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk.

bottom of page