top of page

Ava Dome
security camera

Ava-Dome-White.png

De AI-aangedreven Dome-beveiligingscamera is veelzijdig, robuust en moeiteloos te installeren en te beheren, zodat u zich kunt concentreren op de gebeurtenissen die uw onmiddellijke aandacht vereisen. Hij is geschikt voor zowel de zwaarste buiteninstallaties als discrete binnenomgevingen en legt dag en nacht elk detail vast, in alle lichtomstandigheden. Dome wordt geleverd met ingebouwde intelligente AI-analyse, optionele opslag tot 30 dagen retentie en integreert naadloos met het 

Ava Aware Cloud video management system.

Zeg vaarwel tegen gecentraliseerde opslag- en analyseservers die afzonderlijk moeten worden aangeschaft, geconfigureerd en onderhouden. In tegenstelling tot traditionele CCTV-camera's, is Dome eenvoudig te installeren en binnen enkele minuten online. Dankzij de krachtige video- en audioanalyse kunt u echt proactief zijn en bedreigingen detecteren voordat ze in incidenten veranderen. De Dome-serie is ontworpen en ontwikkeld in Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk.

Accessoires

PendantCapwhite 360.png
mounting-arm 360.png

Use the MOUTING ARM together with the pendant cap. The installation will suspend the camera out from the wall and orient the camera horizontally.


 

CornerMount white 360.png

Use the CORNER BRACKET for camera installations on external corners.

pole-bracket-copy360.png
Conduit-adapter360.png
bottom of page