top of page

Bewegingsmelders

Breder bereik betekent meer bescherming

Honeywell bewegingssensoren kunnen een gebied zo groot als 16 x 22 m beveiligen. Dat betekent dat u meerdere plaatsen/kamers met veel verkeer in uw huis kunt beveiligen met slechts één of twee sensoren. Beweging zal de sensor activeren en uw alarmsysteem in werking laten treden of onze 24/7 monitoringprofessionals waarschuwen om hulp te sturen bij inbraak.
Wij zijn dol op huisdieren bij Secure Electronics en willen ervoor zorgen dat uw beveiligingssysteem hiermee rekening houdt. Onze professionele installateurs kunnen de gevoeligheidsniveaus van uw bewegingsdetectoren instellen op basis van de grootte van uw huisdier. Zo bent u gerust dat de indringer wordt gevat en niet uw geliefde huisdier.

Pas uw sensor aan voor

huisdieren

Bewegingsmelder met video-

verificatie

Betrouwbare verificatie van alarmen is een cruciaal onderdeel van een beveiligingssysteem. De CAMIR-F1 biedt een beeldverificatie-oplossing waarmee de eindgebruiker of de meldkamer zelf in staat is de echtheid van een alarm te verifiëren. Dit geeft een meldkamer de kans om adequaat te handelen bij een melding van inbraak om valse alarmen uit te sluiten en daarmee verbandhoudende kosten te vermijden. Daarbij dienen de beelden als bewijs voor inbraak en helpen bij de identificatie van de dader.
bottom of page