top of page
Ava-White.png
Knipsel7.PNG
IoT_edited.jpg

Big data
tiny sensors

's Werelds kleinste draadloze
sensors

5.PNG
2.PNG
3.PNG
4.PNG
5.PNG
6.PNG
7.PNG
8.PNG
IMG-2748-removebg-preview.png
Proximity sensor
Humidity
Water
Temperature 2n generation
EN12830 Temperature
Touch
Tactile Touch
Temperature sensor

Temperature sensor

De draadloze temperatuursensor meet de omgevingstemperatuur en verzendt de resultaten elke 15 minuten draadloos naar nabijgelegen Cloud Connectors. Gegevens worden doorgestuurd naar de cloud, waar ze kunnen worden bekeken in Studio of worden geëxporteerd naar andere services via API's voor ontwikkelaars.

Proximity sensor

De draadloze proximity sensor kan objecten detecteren die voor de sensor zijn verwijderd of geplaatst. Naast periodieke hartslagen om de 15 minuten, verzendt de sensor een bericht wanneer een object wordt verwijderd of voor de sensor wordt geplaatst. Gegevens worden doorgestuurd naar de cloud via Cloud Connectors (gateway), waar ze kunnen worden bekeken in Studio of geëxporteerd naar andere services via API's voor ontwikkelaars.

Humidity sensor

De draadloze vochtigheidssensor meet de relatieve vochtigheid (%) en temperatuur en verzendt de resultaten draadloos met vaste intervallen van 15 minuten naar nabijgelegen Cloud Connectors. Gegevens worden doorgestuurd naar de cloud, waar ze kunnen worden bekeken in Studio of worden geëxporteerd naar andere services via API's voor ontwikkelaars.

Water sensor

De draadloze watersensor detecteert of er water in contact is met de sensor of niet. Op het moment dat water in contact komt met de sensor, stuurt het de resultaten draadloos naar de cloud via Cloud Connectors (gateway). Bovendien verzendt het elke 15 minuten een hartslagbericht om het systeem op de hoogte te stellen dat het aanwezig en operationeel is. Gegevens worden doorgestuurd naar de cloud, waar ze kunnen worden bekeken in Studio of worden geëxporteerd naar andere services via API's voor ontwikkelaars.

Temperature sensor (Generation 2)

De 2e generatie draadloze temperatuursensor meet de omgevingstemperatuur en verzendt het resultaat elke 15 minuten draadloos naar nabijgelegen Cloud Connectors. In tegenstelling tot de eerste generatie temperatuursensoren, kan de tweede generatie temperatuursensor datapunten bemonsteren tussen hartslagen in (elke 15 minuten). De samplefrequentie kan met Studio tot 30 seconden worden geconfigureerd, wat de sensor perfect maakt voor gebruikssituaties waar het nodig is om snellere temperatuurveranderingen op te vangen.

EN12830 Temperature sensor

De draadloze temperatuursensor meet de omgevingstemperatuur en verzendt de resultaten draadloos met vaste intervallen van 5,5 minuten naar nabijgelegen Cloud Connectors. Het is gecertificeerd volgens de EN12830-norm voor temperatuurbewaking van opgeslagen temperatuurgevoelige goederen. Gegevens worden doorgestuurd naar de cloud, waar ze kunnen worden bekeken in Studio of worden geëxporteerd naar andere services via API's voor ontwikkelaars.

Touch sensor

De draadloze Touch sensor stuurt elke keer dat deze wordt aangeraakt een bericht naar de cloud. Naast berichten die worden geactiveerd door aanraking, verzendt het elke 15 minuten een hartslagbericht om het systeem te laten weten dat het binnen bereik en operationeel is. Gegevens worden doorgestuurd naar de cloud via Cloud Connectors (gateway), waar ze kunnen worden bekeken in Studio of geëxporteerd naar andere services via API's voor ontwikkelaars.

Tactile Touch sensor

De draadloze tactiele aanraaksensor verzendt elke keer dat u erop drukt een bericht naar de cloud. In tegenstelling tot de standaard Wireless Touch Sensor, wordt de Wireless Tactile Touch Sensor geleverd in een mechanische behuizing die hoorbare en voelbare feedback geeft aan de gebruiker wanneer de sensor wordt ingedrukt. Naast berichten die worden geactiveerd door aanraking, verzendt het elke 15 minuten een hartslagbericht om het systeem te laten weten dat het binnen bereik en operationeel is. Gegevens worden doorgestuurd naar de cloud via Cloud Connectors (gateway), waar ze kunnen worden bekeken in Studio of geëxporteerd naar andere services via API's voor ontwikkelaars.

bottom of page