top of page

Beheer uw systeem eenvoudig en betrouwbaar

Klavieren

MK7 & MK7 prox

Het MK7 codeklavier is een bekende speler, sterk en robust gemaakt voor intensief gebruik. Uitgerust met een deksel en uiterst geschikt voor ruimtes zoals opslagruimtes, ateliers of garages. Verlichte toetsen en display maken het gebruik uitert gemakkelijk.
Het model MK7 Prox, is uitgerust met een proximity reader welke de mogelijkheid geeft om ook via een badge het systeem te bedienen.

MK8 & MK8 prox

Het MK8 codeklavier is een designvol codeklavier die zich in elke ruimte perfect aanpast aan het interieur. Eveneens uitgerust met verlichte toetsen en display. Het model MK8 Prox is uitgerust met een proximity reader welke de mogelijkheid geeft om ook via een badge het systeem te bedienen.

Touch center

Galaxy TouchCenter Plus is een gebruiksvriendelijke kleuren-touchscreen voor de Klasse 2- en Klasse 3-gecertificeerde inbraakalarmsystemen Galaxy Flex/ Flex+ en Galaxy Dimension. Het geeft volledige controle binnen handbereik. Het intuïtieve touchscreen gebruikt pictogrammen en menugestuurde aanwijzingen. Eveneens kan men verschillende uitgangen schakelen via het klavier of de bestaande camerabewaking controleren via het scherm.
bottom of page