top of page

Ava 360
security camera

Ava-360-white.png

De AI-aangedreven 360 panoramische beveiligingscamera is ideaal voor locaties die in alle richtingen dekking nodig hebben. Onze panoramische camera kan zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd en legt brede scènes in hoge resolutie vast, zelfs in de zwaarste omgevingen en bij weinig licht. De 360 wordt geleverd met ingebouwde intelligente AI-analyse, optionele opslag met een retentie tot 30 dagen en kan naadloos worden geïntegreerd met het Ava Aware Cloud video management system.

Zeg vaarwel tegen gecentraliseerde opslag- en analyseservers die afzonderlijk moeten worden aangeschaft, geconfigureerd en onderhouden. In tegenstelling tot traditionele CCTV-camera's, is de 360 eenvoudig te installeren en binnen enkele minuten online. Dankzij de krachtige video- en audioanalyse kunt u echt proactief zijn en bedreigingen detecteren voordat ze in incidenten veranderen. De 360-serie is ontworpen en ontwikkeld in Noorwegen en het VK.

Accessoires

PendantCapwhite 360.png
mounting-arm 360.png

Use the MOUTING ARM together with the pendant cap. The installation will suspend the camera out from the wall and orient the camera horizontally.


 

CornerMount white 360.png

Use the CORNER BRACKET for camera installations on external corners.

pole-bracket-copy360.png
Conduit-adapter360.png
bottom of page