top of page
Ontwerp zonder titel (53).png

VIDEOFONIE

DEURINTERCOMSYSTEMEN

VOLLEDIG INZICHT BIJ DE INGANG

MODUVIS 

MODULAIR AANPASBAAR 

Dankzij de combinatie van videocamera & 2-weg communicatie heeft u alle situaties aan uw voordeur onder controle:

Of het nu gaat om een pakketbezorger, buurman, vrienden, kinderen - met het deurintercomsysteem ziet u op elk moment en zelfs onderweg wie er voor de deur staat.

Het maakt niet uit of het een WLAN- of bekabeld systeem is: u reageert altijd zelfverzekerd - spreek gewoon terug en activeer de deurzoemer via touchscreen-monitor of smartphone-app.

intercom.PNG

BEKABELDE DEURINTERCOMS: SLIM. VEILIG. MODULAIR.

ABUS ModuVis - het alles-in-één videodeurintercomsysteem dat zich aanpast aan de locatie en de eisen van de klant: Of het nu gaat om een eengezins- of meergezinswoning, installatie in een nieuw gebouw of voor het vernieuwen van een bestaand intercom- of belsysteem.

Gewoon goed: door de verschillende modules te combineren, kunt u uw individuele intercomtoestel samenstellen, inclusief de juiste bedrading (IP-netwerk of beldraad) en de gewenste verbinding met de monitor (LAN, WLAN, 2-draads). De hoge resolutie touch indoor monitor laat zien wat er zich afspeelt in het entreegebied. Het wordt gebruikt voor intercom met mensen aan de voordeur en maakt interactie met hen mogelijk.

Zien, intercommen en toegang verlenen aan bezoekers werkt ook onderweg: met de ABUS Link Station APP- zonder lastige instellingen op de router te hoeven maken.​

DEUR INTERCOM.jpg
modul-phalanx.png

WENST U MEER INFO OF EEN OFFERTE OP MAAT ?

Onze experts staan u graag te woord of komen bij u langs voor een veiligheidsanalyse van uw woning of bedrijf.

 

Ontwerp zonder titel (54)_edited.jpg
favicon-removebg-preview_edited.png
bottom of page