top of page
Ontwerp zonder titel (53).png

VIDEOFONIE

DEURINTERCOMSYSTEMEN

VOLLEDIG INZICHT BIJ DE INGANG

FACEXESS

NEW

TVHS30000-FaceXess-Anwendungsbild-2_webl.jpg
Knipsel91.JPG
Knipsel90.JPG

VIDEO-DEURINTERCOM 

  • Video-deurintercom met gezichtsherkenning, opent razendsnel en volautomatisch de voordeur voor geautoriseerde personen. Optioneel: Toegang via pincode of chipsleutel/sleutelkaart via de geïntegreerde NFC-kaartlezer.

  • Toegang voor bewoners door gezichtsscan of invoer van pincode direct op het 7'' touchscreen (ca. 17,8 cm). Onbekende personen gebruiken de virtuele deurbelknop op het scherm.

  • Zien wie er voor de deur staat - met de video-intercom: Live beeld, intercomgesprek en deuropening op de binnenmonitor of via de mobiele app - zelfs onderweg. Hoge beeldkwaliteit met heldere, rijke kleuren dankzij de Full HD dual-camera.

  • Zeer hoge spraakkwaliteit dankzij hoogwaardige microfoon en luidspreker met ruisonderdrukking (Noise-Cancellation: onderdrukt achtergrondgeluiden, voorkomt echo's).

  • Veilige toegang, robuuste bescherming tegen manipulatie: Terminal kan niet worden misleid met een foto of video (anti-spoofing-techniek). Extra veilig: 2-factor authenticatie combineert gezichtsherkenning met pincode/sleutelkaart.

  • Voor maximaal 3 woongroepen: 3 hoofdmonitoren en maximaal 5 secundaire monitoren zijn mogelijk per IP-deurstation.

  • Eenvoudig en snel te installeren: Alles wat u nodig hebt in de entree is een stroomaansluiting, een verbinding met de e-deuropener en een beschikbaar LAN of WLAN, uw gespecialiseerde installateur zorgt voor de rest.

  • Weerbestendige terminal voor buitengebruik (IP65-behuizing)

  • Volledig zonder sleutels: nooit meer voor een gesloten voordeur staan vanwege vergeten sleutels

TVHS30000_links_webl_edited.png
Knipsel6.JPG

EEN GLIMLACH OPENT DEUREN

All-in: Camera met gezichtsherkenning. Deurintercom met aanraakscherm.

Intuïtief comfort: sleutelvrij leven voor groot & klein

Voor bezoekers: een vrijwel volledig normale bel

Zien wie er voor de deur staat: U ziet bezoekers op de monitor of app, u praat met ze en kunt de deur openen.

MODUVIS 

MODULAIR AANPASBAAR 

Dankzij de combinatie van videocamera & 2-weg communicatie heeft u alle situaties aan uw voordeur onder controle:

Of het nu gaat om een pakketbezorger, buurman, vrienden, kinderen - met het deurintercomsysteem ziet u op elk moment en zelfs onderweg wie er voor de deur staat.

Het maakt niet uit of het een WLAN- of bekabeld systeem is: u reageert altijd zelfverzekerd - spreek gewoon terug en activeer de deurzoemer via touchscreen-monitor of smartphone-app.

intercom.PNG

BEKABELDE DEURINTERCOMS: SLIM. VEILIG. MODULAIR.

ABUS ModuVis - het alles-in-één videodeurintercomsysteem dat zich aanpast aan de locatie en de eisen van de klant: Of het nu gaat om een eengezins- of meergezinswoning, installatie in een nieuw gebouw of voor het vernieuwen van een bestaand intercom- of belsysteem.

Gewoon goed: door de verschillende modules te combineren, kunt u uw individuele intercomtoestel samenstellen, inclusief de juiste bedrading (IP-netwerk of beldraad) en de gewenste verbinding met de monitor (LAN, WLAN, 2-draads). De hoge resolutie touch indoor monitor laat zien wat er zich afspeelt in het entreegebied. Het wordt gebruikt voor intercom met mensen aan de voordeur en maakt interactie met hen mogelijk.

Zien, intercommen en toegang verlenen aan bezoekers werkt ook onderweg: met de ABUS Link Station APP- zonder lastige instellingen op de router te hoeven maken.​

DEUR INTERCOM.jpg
modul-phalanx.png

WENST U MEER INFO OF EEN OFFERTE OP MAAT ?

Onze experts staan u graag te woord of komen bij u langs voor een veiligheidsanalyse van uw woning of bedrijf.

 

Ontwerp zonder titel (54)_edited.jpg
favicon-removebg-preview_edited.png
bottom of page